ТОВ СЕЛМ АГРО

Постачання запчастин.

понеділок, 26 грудня 2022 р. о 06:48

У минулому році компанія СЕЛМ АГРО співпрацювала з більш ніж тисячою господарств з продажу запчастин.

Все це стало можливим лише тому, що ми не просто продаємо запчастини, ми налаштовані на вирішення питань. Якщо клієнт звертається до нас з проблемою або питанням, ми намагаємося надати максимальну допомогу і запропонувати краще рішення, адже це справа нашої гідності.

Щороку у нас вводяться технічні новинки. Що бачимо корисне - намагаємося негайно впровадити. Ми часті гості міжнародних виставок Європи. Партнери заводів-виробників Австрії, Великобританії, Італії, Данії, Німеччини, Чехії, та Туреччини.

Крім того, СЕЛМ  АГРО постачає запчастини практично для всієї імпортної техніки, що використовується в українському сільському господарстві. Запасні частини зарубіжних постачальників обов'язково проходять вхідний контроль, що гарантує їх якість і високий рівень обслуговування.

В СЕЛМі давно зрозуміли, що асортимент і якість - це дуже важливо, але не найголовніше. Багато компаній, навіть з більш широким асортиментом, рік за роком втрачають своїх клієнтів - їх переманюють конкуренти. Наші співробітники пишаються тим, що працюють з деякими аграріями вже багато років поспіль. За цей час ми стали друзями, яким довіряють. І цією довірою ми дорожимо та цінуємо її.

Дякуємо Вам за довіру!