ТОВ СЕЛМ АГРО

Компанія селм агро розширює асортимент!

понеділок, 26 грудня 2022 р. о 06:49

КОМПАНІЯ СЕЛМ АГРО РОЗШИРЮЄ АСОРТИМЕНТ!

 

Компанія СЕЛМ АГРО, національний дистриб'ютор запасних частин до сільгосптехніки, та промислова група,  Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. виробник мастильних матеріалів, підписали договір про співпрацю! У травні 2022 року компанія СЕЛМ АГРО стала всеукраїнським дистриб'ютором бренду Opet в агропромисловому комплексі.

 

Прес-реліз на сайті Opet:

 

 https://opet.ua/corporate/news-and-announcements/detail/3150

 

Бренд Opet - це мастильні матеріали для аграрної та вантажної техніки, легкових автомобілів, мотоциклів, водного транспорту та всіх галузей промисловості. Лінійка продукції містить у собі широкий асортимент моторних, гідравлічних та трансмісійних олив, антифризу, консистентних мастил та гальмівної рідини для обслуговування будь-яких машин та механізмів.

 

Оливи та мастила Opet виготовляються на заводі, який входить у п'ятірку найсучасніших і найтехнологічніших заводів Європи.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7L_HS35e3LI

 

Сучасна власна лабораторія, яка оснащена всім необхідним обладнанням, проводить більше 300 тис. тестів на рік, що включають вхідний контроль якості сировини, контроль якості готової продукції, тестування упаковки, науково-дослідницькі роботи по створенню нових рецептур та аналіз відпрацьованих олив. Система менеджменту Компанії та її виробничих активів відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064, ISO 16949, OHSAS 18001, TSE EN ISO/IEC 17025.

 

Мастильні матеріали виробництва Opet є продукцією первинної заливки в техніку: CASE, NEW HOLLAND, FORD TRUCKS, FIAT, OTOKAR, мають допуски та відповідають специфікаціям провідних виробників сільгоспмашин та вантажної техніки: CASE, NEW HOLLAND, JOHN DEERE, AGCO, CLAAS, MAN, VOLVO, FORD, MERCEDES-BENZ, VOLKSWAGEN і т.д.

 

Усі співробітники компанії СЕЛМ АГРО, які працюють з клієнтами, вже пройшли навчання з підбору мастильних матеріалів Opet до різних видів сільськогосподарської техніки та готові надавати професійну допомогу аграріям України у виборі олив та мастил!

 

В Україну мастильні матеріали поставляються напряму з заводу. Компанія СЕЛМ АГРО, як офіційний дистриб'ютор, гарантує клієнтам оригінальність продукції та найкращі ціни! Оливи та мастила Opet вже доступні до замовлення на всіх філіях компанії!