ТОВ СЕЛМ АГРО

Селм Агро тепер і в Харкові!

пʼятниця, 25 серпня 2023 р. о 13:54

Чудові новини прийшли з Харкова! Компанія Селм Агро на цьому тижні остаточно завершила відкриття довгоочікуваної філії у місті-герої Харкові, яке з першого дня повномасштабного вторгнення перебуває під загрозою руйнувань промислової інфраструктури. Незважаючи на усі труднощі, команда харківської філії Селм Агро Черкашин Віктор та Штонда Наталія беруться за виконання професійних задач із забезпечення жителів Харківщини товарами агропромисловості задля виконання поставлених задач для підтримки економіки України у воєнний період. 

 

Динамічно розвиваючийся ринок сільгосптехніки постійно пропонує нові прогресивні технології в сфері землеобробки, а компанія Селм Агро тримає руку на пульсі світових тенденції агропромисловості, пропонуючи широкий асортимент запчастин як власного виробництва, так і імпортних деталей, рекомендованих виробниками з країн Європи та світу. Харківська філія Селм Агро уже сьогодні пропонує своїм клієнтам якісні аналоги запчастин з таких країн як Італія, Данія, Німеччина та Австрія, Чехія, Греція і Туреччина. Щодо брендів, Селм Агро є офіційним дистриб’ютором "Çelsan" в Україні, також у наших філіях або в інтернет-магазині https://selm.com.ua/ можна придбати деталі торгових марок "IQ Parts", "Smart Part" та "Agriforge". Якщо ви вагаєтесь щодо вибору оптимальних товарів для сільськогосподарської діяльності, наші менеджери з радістю проконсультують вас по будь-якими питаннями, включаючи способи модернізації техніки та оптимізації процесів на виробництві.

 

Компанія Селм Агро стає ще ближчою до своїх клієнтів. З нетерпінням чекаємо визволення тимчасового окупованих територій та повернення миру та процвітання у кожному куточку України. Адреса нашої нової філії: м. Харків, площа Захисників України 7/8 , офіс 55, 3 поверх, телефони: 0671079009, 0671089009