ТОВ СЕЛМ АГРО

Все про підшипники MVT Bearings: Інновації та якість

вівторок, 30 січня 2024 р. о 14:02

Підшипники відіграють не найбільш помітну на перший погляд, але ключову роль у функціонуванні будь-якої рухомої техніки. Підшипники застосовуються для зменшення тертя і згладжування шляху техніки. Вбачаючи перспективу розвитку у сфері підшипникових вузлів та вже встановлені зв’язки з широким колом вимогливих покупців, і був створений бренд MVT Bearings

Що таке MVT Bearings?

MVT Bearings заснований в Україні у 2023 році, пропонує купити підшипники, що виробляються на заводах з багаторічною історією виробництва підшипникових вузлів. Підшипники MVT Bearings характеризуються інноваційними інженерними рішеннями та відзначені міжнародним сертифікатом якості ISO ISO492. MVT підшипники – це синонім якості, інновацій та високих стандартів, що відповідають вимогам аграріїв до надійності та переліку характеристик.

Де виготовляються підшипники бренду MVT?

Український MVT є одним із найперспективніших брендів на ринку підшипників завдяки роботі з мережею філій компанії "Селм Агро" та її партнерами по всій Україні. Компанія “Селм Агро” має понад 30-річний досвід імпорту та продажу запчастин для сільськогосподарської техніки на ринку України, а також штат кваліфікованих менеджерів, які точно розуміють потреби сучасних аграріїв. Сайт компанії Селм Агро (selm.com.ua) - ваш головний магазин підшипників, що доступний 24/7 зі смартфону та комп’ютера. У березні 2024 року був запущений сайт бренду MVT Bearings mvt-bearings.com, на якому представлений увесь асортимент універсальних вальниць та спеціалізованих вальниць для сільськогосподарської техніки загального призначення.  

Яких типів бувають підшипники MVT?

Під брендом MVT представлено більше 80 позицій різних типів підшипників, включаючи: закриті (підшипники в корпусі) та відкриті підшипники, роликово конічні та кулькові підшипники. Асортимент продукції MVT постійно зростає, пропонуючи універсальні та вузькоспеціалізовані товари за європейськими стандартами якості та доступними цінами на підшипники в Україні. Універсальність продукції та широкий асортимент MVT дозволяють купити підшипник за розміром до будь-якої вашої техніки.

Особливості продукції MVT

Спеціально розроблені підшипники MVT для аграріїв мають численні переваги, серед яких:

  • Збільшений термін служби сільськогосподарського обладнання.
  • Зниження витрат на обробку землі на гектар.
  • Мінімізація потреб у технічному обслуговуванні.
  • Підвищена продуктивність сільгосптехніки.
  • Універсальність продукції для потреб будь-якої техніки.

Підшипники MVT застосовуються у комбайнах, тракторах, дискових боронах та культиваторах вітчизняного та імпортного виробництва. Каталог підшипників MVT сумісний з такими відомими брендами, як Lemken, Claas, Great Plains, Rabe, Vogel&Noot, Agrisem, Horsch, Gaspardo, Farmet, Gregoire Besson, Vaderstad, Quivogne тощо.

Причини купити MVT в Україні

Вибір підшипників MVT Bearings - це оптимальне рішення серед існуючих пропозицій середнього рівня, адже Селм Агро пропонує не лише відмінну якість у поєднанні з доступною ціною, а й гнучкі пропозицій для нових та постійних клієнтів, підтримку та консультацію щодо ефективного використання продукту, оперативне гарантійне обслуговування та можливість економити на доставці завдяки можливості формування оптового замовлення з іншими запчастинами до Вашої ґрунтообробної техніки.